Broccolitærte – Det er ikke svært at lave tærte – heller ikke fra bunden af, men selvfølgelig tager det lidt længere tid end hvis du har en færdiglavet tærtedej
- og ganske anvendeligFor ikke nok med at du kan variere mellem salt, sød eller stærk lakrids, så er det nemt og overskueligt at give sig i kast med, og så smager det bare fantastisk til rigtig mange lækre ting
Bring tilsidst ingefær, citron, rørsukker og vand i kog - og lad det koge i ca 45 min. Det skulle efter sigende være sundt at starte dagen med en ingefærshot, og derfor er jeg kastet mig ud i at lave min egen
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. S. k. ø. n. e. ,. s. f. o. r. å. u. l. g. t. a. j. p. v. d. m. b. O. i. P. c. D. B. (. 3. 0. 5. y. ). F. h. 2. 1. 4. 6. æ. L. N. Ø. z. H. R. 7. 8. V. w. 9. T. K. U. é. n l
Der er en del ventetid ved denne kage – Start derfor i god tid, helst 1-2 dage før den skal serveres. 1,5-2 vaniljestænger. 5-7 spsk. 2-3 timer. – Kom nu kagen med kirsebærsovs på i køleskabet i minimum 2-3 timer – Meget gerne mere. 1,5-2 vaniljestænger. 5-7 spsk sukker
Skær kartoflerne i halve (hvis de er meget store - så i kvarte)2. Endelig endelig endelig er bøgehækken sprunget ud og de første 25 grader er tikket ind på termometeret
I december måned lavede vi disse chokoladefyldte bountys med masser af kokossmag før første gang. Jeg nyder sådan en hjemmelavet bounty mere end hvis jeg havde købt den
Opvarm blandingen ved middel varme til sukkeret og smørret er smeltet - rør indimellem. Bliv ved med at røre de næste 5 - 8 minutter (eller til karamellen når 100 grader - brug eventuelt et sukkertermometer)
Herhjemme har der ikke været et ordentlig julefrokostbord, hvis ikke der er skinkestang i maven. Af alle de lækre ting, man ofte kan vælge mellem til julefrokosterne, så er skinkestangen altså min absolutte yndlings
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.