Hjemmelavet æggesalat
www.webopskrifter.dk
www.webopskrifter.dk
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 5 æg
  • 12 skalotteløg
  • 11 potte frisk basilikum
  • 12 dl creme fraiche
  • 11 spsk karry
  • 1 salt
  • 1 peber
  • 1 Ingredienser 5 æg 2 skalotteløg 1 potte frisk basilikum 2 dl creme fraiche 1 spsk karry salt peberKog æggene i 8-9 minutter, så de er hårdkogte. I mellemtiden hakkes løg og basilikum, som derefter blandes med creme fraiche og karry.
  • Pil de kogte æg og skær dem i tern. Rør æggeternene i dressingen og smag til med salt og peber. Tweet Indsendt af Simon Glue d. 28.10.10. Kategori: Madopskrifter › Frokost › Pålæg › Pålægssalater › Æggesalat

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.