I. a. f. t. e. n. r. v. i. d. l. b. g. m. k. s. ö. D. y. ,. h. o. æ. ø. p. å. j. C. ). J. u. P. O. H. N. (. 4. 6. 2. 5. ½. 7. R. 1. /. L. T. 0. S. -. c. B. 8. . E. K. V. F. l
D. a. v. i. r. h. o. s. d. e. n. l. k. ,. t. ø. b. m. f. y. g. j. C. å. V. æ. u. p. M. S. R. ). J. (. -. F. c. 1. 3. 0. 5. 2. E. H. O. L. 8. K. B. x. P. T. 4. w. I. z. ". ) l
I aften fik vi pitabrød med kyllingekebab. Pitabrød. Kylling, pitabrød og chilisauce(og gerne en god hjemmelavet creme fraiche dressing) serveres med blandet salat så man selv kan bestemme hvad man vi have i
M. i. n. f. a. r. h. ø. d. s. e. l. g. m. o. 1. 2. p. j. v. t. k. ,. u. å. H. b. D. 0. 6. æ. W. S. y. N. 3. V. J. O. T. E. R. /. c. 9. 4. F. (. ). P. B. L. 5. é. -. è
Nybagt brød er noget af det bedste. Ikke mindst et lækkert, blødt hjemmebagt franskbrød, som smager ekstra godt, mens det stadig er lunt og skorpen er sprød
Det er ikke sidste gang jeg bager disse luftige og lækre boller. Jeg fik bikset opskriften sammen en dag, hvor det sidste hytteost i køleskabet skulle spises op, og det gjorde åbenbart underværker for bollerne
Dog foretrække jeg den hjemmebagte version, men det bliver det kun, når tiden er der til det. Her til aften har menuen stået på pitabrød med grøntsager, skinketern og minifrikadeller
F. o. r. n. g. l. e. u. s. i. d. t. æ. v. c. m. f. N. ,. a. h. P. p. k. D. j. å. b. -. ø. y. J. C. M. R. B. ). w. H. (. 6. 7. 2. ½. 1. 3. 8. 5. 0. S. T. Æ. L. 4. V. O. |. A. z. ". I. K
Vi fik pitabrød med falafel i går til aftensmad. Vi er begge ret vilde med pitabrød herhjemme, og vi spiser det oftes med enten tun eller kødfyld i forskellige afskygninger
Jeg synes faktisk, at pitabrød er et godt aftensmåltid, når det skal gå lidt stærkt. Hvad jeg til gengæld ikke synes er godt, så er det de pitabrød, som man kan købe i supermarkedets brødafdeling, dels fordi smagen er kedelig og dels fordi de altid sprækker (eller er det bare mig, der har det problem
Server falaflerne med lune pitabrød, salat, tomat, agurk og urtedressing. Falafler med Pitabrød og Urtedressing til 2 personer. 2 store pitabrød, gerne fuldkorn. 2 store pitabrød
Pitabrød er så vidt jeg kan se nogenlunde det samme som pizzadej, så jeg har valgt at koldhæve dejen, jeg synes det giver en bedre smag og processen med at gøre dejen klar aftenen i forvejen passer mig rigtig fint
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.