J. e. g. p. l. j. r. s. o. m. a. t. u. n. d. å. b. ø. ,. y. i. k. f. v. h. M. A. (. H. æ. N. w. B. D. ). P. L. 2. 5. 0. 1. S. -. Æ. T. c. –. 7. 8. G. K. t g
Jeg har et lidt mærkeligt forhold til pebernødder. Jeg elsker at julebage, og pebernødder bliver da også bagt hvert år, men det er rent og skær kun, fordi det er tradition
Egentlig har jeg altid syntes, at pebernødder er en af de småtriste sager til jul. Men så fandt jeg den her skønne opskrift hjemme hos Xenia, som vistnok oprindeligt stammer fra Lagkagehuset
M. i. n. f. a. r. h. ø. d. s. e. l. g. m. o. 1. 2. p. j. v. t. k. ,. u. å. H. b. D. 0. 6. æ. W. S. y. N. 3. V. J. O. T. E. R. /. c. 9. 4. F. (. ). P. B. L. 5. é. -. è
Nybagt brød er noget af det bedste. Ikke mindst et lækkert, blødt hjemmebagt franskbrød, som smager ekstra godt, mens det stadig er lunt og skorpen er sprød
Det er ikke sidste gang jeg bager disse luftige og lækre boller. Jeg fik bikset opskriften sammen en dag, hvor det sidste hytteost i køleskabet skulle spises op, og det gjorde åbenbart underværker for bollerne
F. o. r. n. g. l. e. u. s. i. d. t. æ. v. c. m. f. N. ,. a. h. P. p. k. D. j. å. b. -. ø. y. J. C. M. R. B. ). w. H. (. 6. 7. 2. ½. 1. 3. 8. 5. 0. S. T. Æ. L. 4. V. O. |. A. z. ". I. K
I. a. f. t. e. n. r. v. i. d. l. b. g. m. k. s. ö. D. y. ,. h. o. æ. ø. p. å. j. C. ). J. u. P. O. H. N. (. 4. 6. 2. 5. ½. 7. R. 1. /. L. T. 0. S. -. c. B. 8. . E. K. V. F. l
Pebernødder genopdagede jeg sidste år og måtte overgive mig til Lagkagehusets meget skønne opskrift – helt anderledes end de umådeligt kedelige udgaver der huserer i julen
Ja de er hjemmebagt, men altså ikke helt hjemmelavede. Jeg må indrømme at jeg elsker ét godt hjemmelavet rugbrød, med en surdej som virkelig er blevet plejet, men da jeg ikke syntes tiden er til det i øjeblikket, har jeg snydt lidt
Hvis du ikke har nået at bage alle småkagerne endnu, - så er disse pebernødder helt fantastiske. Opskriften kommer fra Lagkagehuset, og den er for god til at lave noget om på
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.