Hjemmebagte Naan med tyrkisk kylling kebab og Raita
Lindberg Henriksens køkken
Lindberg Henriksens køkken
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 2,5 dl mel + lidt tørgær
  • 1½ dl vand
  • 2 spsk oile
  • 2 spsk yoghurt
  • Tyrkisk kylling kebab
  • 450 g kylling i halv store tern
  •  
  • En rub af
  • 2 fed hvidløg
  • 1 spsk løgpulver
  • 2 spsk spidskommen, hele
  • 1 spsk stødt ingefær
  • 1 spsk stødt koriander
  • 1. tsk. paprika -røget paprika, hvis der skal være mere smag
  • lidt cayennepeber
  • gerne lidt frisk koriander
  • Blandet rub og kylling og lig det i køleskabet i ca. 10 timer.
  • Lav grillspyd af kyllingen, brug foreksempel lidt løg til at sætte mellem stykkerne og brug gerne to træpinde, så ruller de ikke så meget. Grilles i ca. 15min på middelvarme (gasgrill)
  • Raita
  • 1 agurke i tern
  • 3 spsk græsk yoghurt
  • 1 spsk stødt spidskommen
  • lidt cayennepeber og salt
  • velbekomme

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.