Hjemmebagt kernerugbrød på surdej
Foodplanner
Foodplanner
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 2 dage samt lige 5-6 timer inden bagningen.Tilberedningstid: 1 time og 40 minutter.
  • 25 g gær
  • 2 dl kærnemælk
  • 1 dl vand
  • 100 g rugmel
  • 100 g hvedemel
  • 1 tsk salt
  • 1 liter vand
  • 2 spsk salt
  • 500 g groft rugmel
  • 400 g hvedemel
  • 100 g skårne rugkerner
  • 150 g skårne rugkerner
  • 50 g havregryn
  • 100 g hørfrø
  • 75 g solsikkekerner
  • 75 g græskarkerner
  • 1 mørk hvidtøl

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.