Hindbær- og appelsin mousse med mascarpone kerne
Jordbærkagen
Jordbærkagen
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Hindbær- og appelsin mousse med mascarpone kerne
  • 18 cm - 8 personer
  • Mascarpone kerne
  • 100 g mascarpone
  • 200 g piskefløde
  • ½ vaniljestang
  • 2 tsk florsukker
  • el. 2 tsk hjemmelavet vaniljesukker
  • Appelsin mousse
  • 1 appelsin saft og skal
  • 1 ½ æggehvide (1bæger past)
  • 1 æggeblomme (½ bæger past)
  • 30 g sukker
  • evt 1 tsk orangeblomst vand - hvis du har.
  • 2 blad husblas
  • Hindbær mousse
  • 80 g hindbær
  • 1 ½ æggehvide (1bæger past)
  • 1 æggeblomme (½ bæger past)
  • 30 g sukker
  • 2 blad husblas

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.