kog hindbær op med sukker og citron. er rigtig godt som fyld i kager, du kan også bruge den med jordbær og andre bær, men husk at smag den til så den ikke bliver for sød når den skal bruges som fyld i en kage med fondant
Smør karamelsauce på hver kage, fordel hindbærerne og drys med hakket hvidchokolade. Knus kiksene i en minihakker eller med en kagerulle og rør dem sammen med smeltet smør
Denne banankage er fyldt med store stykker af hvidchokolade og proppet med syrlige hindbær, der går super godt sammen med den søde banankage og ligeså chokolade
Den sødme sammen med de saftige og syrlige hindbær, de grofthakkede og ristede mandler og de store stykker af hvidchokolade – ja det er altså nærmest den ultimative kage, hvis du spørger mig
Pynt med det bagte hvidechokolade, lidt lakridspulver og lidt frysetørret bær lige før serveringen. 16 friske eller frosne hindbær. 50 g hvidchokolade (Bag evt. Hak det hvidechokolade, læg det på bagepapir på en bageplade og bag det 10 minutter ved 150 grader. Læg et lag mousse i 4 portionskåle eller glas, læg 4 hindbær på, læg et lag mousse mere, læg knust makron på, og læg det sidste lag mousse på. 16 friske eller frosne hindbær. 50 g hvidchokolade (Bag evt
Jeg ville lave noget med banan, hindbær og hvidchokolade – noget sødt, men med et lille twist. Toppes medhindbær (falder ”ned” i dejen), lakridspulver, mørk chokolade og lidt kokos – kanel kan også bruges i stedet for lakridspulveret
Til weekendens fødselsdagsfejring havde vi også lavet disse lækre cookies fyldt med lækre sager som hvidchokolade, et twist af citron samt frysetørrede hindbær
En let, smuk og høj lagkage, der med sine pistaciebunde, hvidechokoladecrememed citron, samt friske hindbær, smager helt fantastisk dejligt - og lidt af spirende forår og begyndende sommer
E. n. t. ø. s. e. u. r. i. l. K. b. h. a. v. d. g. o. ". S. y. C. p. c. k. ,. m. D. æ. f. j. -. 1. 2. 5. 8. 0. ½. x. R. w. L. q. P. J. B. ü. 3. M. T. å. V. F. 7. H. s l
Så er dejen ensartet, og det er tid til at vende chokolade og hindbær i dejen. 2 dl kærnemælk (kan godt erstattes med alm. 150 g hvidchokolade. 175 g frosne hindbær. 2 dl kærnemælk (kan godt erstattes med alm. 150 g hvidchokolade. 175 g frosne hindbær
Drys med ekstra pulver. Blåbær medhvidchokolade1 Bakker blåbær, på køl100 g hvidchokoladeHindbærpulver, lakridspulver eller begge. Smelt chokoladen over vandbad2. Når chokoladen er smeltet rører pulveret i - jeg brugte 1 tsk pr. dyp de kolde bær i chokoladen og læg den på en bageplade med bagepapir4
Denne brownie lavet på hvidchokolade, fyldt medhindbær og toppet med en lækker cremet karamel smelter alle kagehjerter … og det vil jeg stille garanti for
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.