I dag står den på hundepasning hos mine forældre, så frokosten blev mørbrad, svampe, asparges og kartofler på grill og med en ordentlig omgang tzatziki til
Og så havde jeg faktisk helt glemt den igen. Nu er kagen ikke mere – men den skal have mulighed for at genopstå mange gange ude hos jer, så her får I den
Et godt resultat kan opnås ved at komme dejen i en sprøjtepose med en rund tyl og sprøjte den direkte i formene, som står i en aluminiumsform, så de holder formen flot
Salt og Peder. 1. Rist rugbrødet indtil du syntes det er nok. 2 skær din avocado i strimler. 3. Lig avocado strimlerne på dit rugbrød, tilsæt de krydderier du nu bedst kan lide 1 Skive rugbrød (efter eget valg)
S. å. h. a. r. d. e. i. g. n. v. æ. t. s. l. p. b. o. …. f. F. k. m. ,. j. I. y. D. G. (. 2. ). 1. ½. ø. 3. 0. 7. u. 5. c. H. V. T. -. O. 4. B. N. R. q. A. 8. M
11 nip chili eller cayennepeberSæt gerne mandlerne i blød natten over, eller gå direkte til næste step, som er at komme alle ingredienserne i en blenderskål og blende det godt og grundigt til en smooth drik, som smages til med honning
Men altså – jeg eksperimenterer lidt med rugbrød for tiden og er kommet til den erkendelse, at det faktisk er verdens nemmeste ting at bage, hvis man vel at mærke har ham her til at hjælpe sig (Jeg kalder ham bare Ken)
Skal du ud og investere i denne her, vil jeg anbefale at du rådgiver dig med en salgskonsulent. De er medium til fuld dækkende, afhængig af hvor meget du påfører og "buffer" pudderen ind i huden
Her kommer opskriften på mit rabarber-hyldeblomst syltetøj som lovet på IG. DIY – hæklet juletræ Så er der en lille DIY på mine små hæklede juletræsophængklar, håber i vil tage godt imod den, og glæder mig til
S. i. d. e. r. h. k. ø. n. t. p. å. R. a. g. o. T. O. M. E. s. Æ. N. G. H. l. j. m. u. f. v. b. ,. æ. V. y. F. (. -. 3. 1. ). J. K. D. I. L. 4. c. /. z
Det er altså ikke noget, som man lige bruger op på et par måneder. Jeg har før testet vippeserummen fra Swiss Clinic med stor succes (læs tidligere indlæg her)
Her til aften har jeg lavet en af den blendede slags. Suppen blev smukt gylden, og smagte fantastisk. Jeg er helt tosset med både de klare supper, de blendede supper og de legerede supper
Gylden karrysuppeJeg elsker virkeligt suppe og kan spise det hele året rundt. Og nu da det er ved at være på det sidste med rodfrugterne, så er det bare med at svinge grøntsagskniven og komme igang
Hermed opskriften. en af kagerne og se om den er gyldenbrun i bunden, så er den færdigKagerne afkøles på en rist, husk de bliver først sprøde når de er helt afkøledeOpbevares i et glas eller en tætsluttet dåseVelbekomme
Jeg har de sidste par år ønsket, at jeg var gået i gang noget tidligere med alt det julehyggelige, fordi jeg simpelthen synes at december måned er ovre lynhurtigt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.