Jeg ved ikke noget bedre end en helstegtkylling. Og når sådan en kylling tilberedes i et fad med kartofler og grøntsager, så alt får smag fra hinanden, bliver det hele bare endnu bedre
Jeg elsker helstegtkylling. Brystkødet på sådan en fersk, hel kylling smager helt fænomenalt, og det kan slet ikke sammenlignes medkyllingebrystfileterne i supermarkedet
Jeg selv er vokset op med frosne grøntsagsblandinger og en grøn salat af iceberg, agurketrekanter og halve cherrytomater og så overhældt med Thousand Island og Tommis familie har prioriteret kartofler og sovs
Rens kyllingen, gnid den ind i salt og peber, fyld den med æblerne og luk den med kødnåle. Husk at hvis kyllingen er ved at blive for brun så kan man lægge et stykke staniol over den
J. e. g. l. a. v. d. m. t. i. h. n. j. f. ø. r. u. o. p. s. k. N. I. å. æ. b. ,. S. y. T. R. D. c. 1. /. 2. é. (. ). 3. 0. -. F. U. M. B. 5. L. 4. K. H. 6. O. A. G
Kyllingen er marineret i paprika samt grillkrydderi fra Nordisk Tang, mens rejerne ligger i en chili/sennep marinade, med en lakrids sennep fra Nordisk Tang, som giver et overraskende frækt twist
i Netto og selvom det er dobbelt af en budget-kylling, så synes jeg, at det er det værd. Løs brystskindet med en finger og put en klat smør, rørt med timian og rosmarin, ind under brystskindet
med sådan noglekyllingerester. Put fyldet ind i dyret og luk til med fx kødnåle. bare et eller andet tilfredsstillende i at klargøre et helt dyr og tilberede
)Jeg penslede den ferske kyllingmed smeltet smør, krydrede godt med salt og peber. Der går ofte en stund mellem jeg laver helstegtkylling, og det er egentlig en skam
Bland kryderierne med olivenolien og gnup kyllingenmed det, også gerne ind under skindet. Når kyllingen er færdig fjernes den citron der er inde i kyllingen, og saften fra den anden vrides ud over kyllingen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.