Hel kalkun til jul eller thanksgiving
Peters Paleo
Peters Paleo
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Kalkun
  • 1 hel frilands kalkun
  • 75 g klaret
  • smør
  • Friske
  • krydderurter efter smag, Jeg anvender timian, rosmarin og salvie.
  • 500 g Hakket
  • svinekød
  • 2 cl cognac
  • 1 æg
  • 1 økologisk klementin
  • Groft
  • havsalt
  • 3-5 fed hvidløg
  • 3 løg
  • 2 store gulerødder
  • 2 tomater
  • pastinakrødder
  • ½ l fond.
  • Vand
  • 10 sorte peberkorn
  • Oliven olie
  • Honning
  • eller ribsgelé

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.