Det er helt op til dig – jeg er bare vild med denne efterårsversion . Men allerførst denne cremedepastaretmedkylling, svampe, frisk spinat og soltørrede tomater, der får en dejlig smag fra de mørke champignon og de lækre soltørrede tomater
Jeg er vild medpastaretter, og når jeg skal lave hurtig aftensmad eller skal finde på noget fra ingredienserne i køleskabet, så bliver det faktisk ofte et eller andet medpasta, hvor det hele blandes sammen på en pande
Til sidst samles retten ved at komme pastaen over i gryden medkyllinge blandingen sammen med fint hakket forårsløg, smages til med en god portion revet parmesan, salt og peber
Du skal bruge disse ingredienser for at lave cremetpastamedkylling & broccoli. I et ildfast fad lægges halvdelen af pastasovsen, derefter broccoli, og så kylling skåret i mindre stykker eller skiver
Steg kyllingefilet-stykker i olivenolie krydret med oregano, citronsaft, salt og peber fra kværn. Smag sovsen til med lidt ekstra revet hvidløg, citronsaft og salt
Pasta i en lækker cremet pestosauce med stegt kylling og cherrytomater. Skær kyllingen i tern og steg dem af i en dyb pande eller gryde med lidt olie,krydder kødet med lidt salt og peber
Det skader hellere ikke med lidt frisk parmesanost på toppen og et godt brød der til. Du skal hellere ikke være bekymret for om der er nok svampesauce i retten, da det gemmer sig i bunden
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.