Jeg tager virkelig hatten af for de, som bare kan tage en bid rå ingefær hver dag. Sådan kan du også starte din morgen - med et ordenligt boost af ingefær
Jeg skal ud som rejseleder/børneguide/svømmeinstruktør med mest vægt på de to sidste ‘hatte’. Om bare 10 dage skal jeg på et stort eventyr – noget som jeg har glædet mig til rigtig længe og som jeg har undersøgt mulighederne for siden 2015
Brug bagsiden af en ske til at slå på klørene ligesom når man skal slå hatten af et æg. I de næste dage skal jeg besøge det kulinariske Irland og jeg glæder mig vildt til at opleve det skønne grønne og frodige land
Denne form for mayonnaise er allerede velkendt af HCLF kendere, men endnu ikke set på en god dansk blog – så her får i min udgave af denne skønne dressing
Den er nemlig dejlig svampet, krydret og fyldt med masser af rosiner og hasselnødder - så bliver det jo ikke meget bedre og oveni hatten er den super nem
Og de gangene jeg har hatt kalv i hus, så er den blitt brukt til andre ting. Jeg har utsatt og utsatt å poste en vitello tonnato-oppskrift fordi jeg aldri får rota meg til å lage vitello tonnato på ordentlig vis
Med denne oppskriften får du en suppe de færreste liker, og da ødelegger slike supper for den Orginale suppen som mange kunne hatt og har hatt glede av
Fiskegrateng er det lenge siden vi har hatt. Det er en av rettene som er så utrolig godt når man får det, og som man lurer på hvorfor man ikke lager oftere
Tilsett 1/4 del av melken og rør godt, la det koke sakte opp, så fort det tykner tilsetter du litt mer melk, fortsett til du har hatt i all melk og fløte
Min yndlingssvamp er karljohan, men også andre rørhatte og kantareller er fantastisk lækre. Damen med den blå hat på billedet ovenfor har jeg fotograferet i Letland, hvor det vrimler med spisesvampe
dk (som i øvrigt hat mange lækre opskrifter) og tilpassede den low fodmap diæten. Fredag aften fik jeg sådan lyst til kage (ja, jeg er afhængig af kage), men det var meget begrænset hvad vi havde i køleskabet
Madplanen for uge 11 gik – mildest talt – op i hat og briller. Min mors dessert. Appelsintrifli. Arbejde, arbejde og arbejde lagde den ene forhindring ud efter den anden, så den stod i stedet for på mad fra fryseren, købe-mad og andet – mere eller mindre – godt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.