25 g
proteinpulver med chokoladesmag (fx Chocolate Deluxe fra Gymnordic som jeg plejer at bruge)
1 spsk
fedtfattig økologisk kakao fra Urtekram (Fedtfattig kakao: 320 kcal pr. 100 g (11 g fedt, 14 g kulhydrat, 20 g protein). Alm. bagekakao: Ca. 361 kcal pr. 100 g (21 g fedt, 9 g kulhydrat, 20 g protein.)
Igen har jeg eksperimenteret med kager bagt uden brug af melogsukker. Kom et par skefulde dej i hver muffin-form og drys med mandelflager før de kommes i ovnen
S. u. p. e. r. s. k. ø. n. æ. t. J. g. h. a. m. å. l. i. b. o. f. d. I. y. v. H. P. L. C. F. M. (. x. ,. ). j. N. V. w. -. D. T. 3. 6. 1. ½. c. 2. B. 5. /. K. 9. 0. O. 7. U. G. *. z. A. s g
Det kan nemt gå hen at blive en vane med farlige konsekvenser for sidebenene, så jeg forsøgte mig med en kage udenmelogsukker for min samvittigheds skyld
Smelt kokosolien let og blend det i dadel/bananmassen sammen med æg, mælk og vaniljeessens. Befri dadlerne for sten og blend dem sammen med bananerne i en foodprocessor
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.