D. e. t. s. k. a. l. m. n. b. r. u. g. 4. 0. H. v. y. 3. d. 1. p. i. o. ½. f. 2. A. 8. ,. 5. %. æ. h. ø. S. å. B. T. K. R. N. j. /. -. J. 6. é. L. P. c. 7. °
Mums de her boller blev bare lækre og super dejlig saftige indeni. Det er ikke sidste gang jeg bruger en rest havregrød i boller - og det tror jeg heller ikke det er for jer, når i har prøvet disse boller
Du kan altid prøve dig frem, alt efter hvor crispy du synes en boller skal være. Eftersom jeg har droppet gluten, skal der jo erstatninger til, og jeg er altså ret glad for at spise en lækker sandwich eller en burger engang i mellem
T. i. l. y. k. e. m. d. f. ø. s. a. g. n. ,. L. b. t. h. ). I. r. C. o. V. v. u. p. j. æ. å. D. G. S. '. O. c. N. M. J. (. 1. 0. -. 2. 5. 3. ½. 4. +. R. P. K. 6. F. B. H. 7. E. 8. ) l
Bollerne hæver videre i ovnen. Form 14 boller og lad dem hæve tildækket i 30 min. Kom bollerne i en kold ovn og tænd på 200 grader. 20 min, passer cirka med at ovnen når at komme op på 200 grader og bollerne derefter får et par minutter
Nemme boller, der smager rigtig godt, får du opskriften på her. Som regel ved du nok godt, hvornår du har brug for boller og har måske tid og overskud nok til at stå i køkkenet og lave dem – dagen før eller samme dag
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.