Bland smør og flormelis og rør det til en samlet masseBland derefter havregryn, saft, appelsinpastaog kakao iHvis massen er lidt klistret kommer du lidt mere flormelis iRul til kugler og rul den i kokosmel - kommer i en beholder og stilles i køleskabSmager bedst når de er dejlig koldeAlternativer
Hæld i små glas og stil på køl, server kolde medappelsinskal på toppen. VEND massen i æggehviderne uden at slå luften ud af hviderne til det er ensartet
Fordel resten affyldet ligeligt ovenpå. sukker og lad det stå mens dejen hæver (hvis man køber færdigrevetappelsinskal i en pakke, er de ofte allerede sødetog skal derfor ikke ligges i sukker)
Det er nemlig ultra sprøde italienske aflange småkager (ogsåkaldet cantuccini) fyldt med forskellige lækre sager, og jeg har lavet dem en del gange som spiselig julegave eller værtindegave
Fordel resten affyldet ligeligt ovenpå. sukker og lad det stå mens dejen hæver (hvis man køber færdigrevetappelsinskal i en pakke, er de ofte allerede sødetog skal derfor ikke ligges i sukker)
P. a. v. l. o. e. r. n. m. g. s. d. t. p. k. f. u. i. b. A. K. ,. å. æ. N. y. c. D. ø. ”. (. 6. -. 8. ). h. 3. 0. 2. 5. V. I. L. J. E. S. Y. T. R. ½. 1. j. C. M. B. 4. °. F. é
Jeg vil dog sige, at denne version medrevetappelsinskal, en smule peanutbutter og overtræk af mørk chokolade på toppen virkelig er blevet en favorit, ogdet gode ved daddelkugler er, at du kan putte lige den smagsgiver i, som du bedst kan lide
med sukrin melis ogrevetappelsinskal Jeg er selv helt vildt med denne chokoladekage. Det var første gang jeg skulle prøve, at bage med bønner ogdet var helt sikkert ikke sidste gang
Jeg er helt vild medappelsin, og derfor har jeg tilsat lidt appelsinskal i chokoladetrøffel-massen, men hvis du ikke er til appelsin, kan du sagtens undlade det
Nu er spørgsmålet bare… Hvad mon jeg kan finde på med resten afappelsinerne. Her på bloggen har december ogsåværetprægetaf julekugler – eller dadelkugler om man vil
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.