De kan pyntes med chokolade, hvilket gør dem endnu bedre. Disse sprøde glutenfri havregrynskager smager virkelig godt, og de er super nemme og hurtige at lave
Hvilket i dette tilfælde er nemmest at opnå ved at tage en ½ almindelig spiseske med top. Det må gerne være godt brune, men hold øje med at de ikke bliver alt for mørke
Start med at blande havregryn, mel, bagepulver og vanilje i en skål og sæt det til side. De glutenfri havregrynskager kan holde sig sprøde i dåsen i ca
Tjek med et sukkertermometer − det tager 20-25 minutter. I en skål, gerne med en røremaskine piskes sukker og æggehvider til en luftig marengsmasse, ca 4 minutter, mens sukkerlagen koger. Hæld massen ud på et stykke bagepapir drysset med flormelis, læg et nyt lag bagepapir, og rul massen ud i et firkantet stykke på 3 cm i tykkelsen
Den er perfekt efter træning, som mellemmåltid, dessert aftensnack eller hvornår du end har lyst til en sød snack, som er fyldt med proteiner og lav på kulhydrats-fronten
Jeg har trukket en vinder af det lækre sengetøj fra Milk Copenhagen, men først deler jeg en opskrift med jer på en dekonstueret glutenfri havregrynskagemed marengs og lemon
Havregrynskagermed chokolade og tørret frugt (ca. De har alle julens krydderier blandet sammen med tørrede frugt og mørk chokolade – det bliver næsten ikke bedre
Jeg vil gerne understrege, igen, at disse proteinbarer bestemt ikke er noget jeg ser, at du skal indtage i forbindelse med træning (men er stadig et bedre alternativ end dem du kan købe på markedet)
Fordel massen med en tsk til ca. Vi har i år valgt at lave Havregrynskager. Det er måske ikke en småkage man umiddelbart tænker på, når man tænker på julesmåkager, men det er nu en rigtig lækker småkage
Jeg har altid elsket bagerens havregrynskager og nu ville jeg forsøge at gøre ham kunsten efter. Så skal kagerne bare lægges sammen med smørcremen, god fornøjelse
E. n. l. u. f. t. i. g. a. k. e. m. d. v. b. o. -. s. D. j. r. L. ,. æ. y. h. p. I. B. 5. 0. 1. å. U. ø. ". 3. M. c. A. T. 2. 8. N. S. /. 4. ½. P. H. F. O. R. (. ). V. K
Chokoladen kan hakkes i stykker og smeltes ved laveste grad (enten via et vandbad eller en lille kasserolle, hvilket absolut er muligt uden at chokoladen brænder på), og siden kan de bagte havregrynskager smøres med chokolades eller dyppes
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.