det er koldt og svært at sælge grøntsager fra et stade om vinteren. Sæsonerne, vejrets luner og de særlige betingelser, jorden giver i vores nærmiljø er det, der gør vores egne lokale råvarer til noget unikt, som lige nu hyldes verden rundt under navnet ‘det nye nordiske køkken’
Senere på dagen kom jeg i tanke om en af mine gamle favoritter fra tiden før den glutenfrie kost. Der har været travlt i mit køkken i dag – på den gode måde
Vi fik os sat og begyndte at studere menu kortet som afspejler det gode danskekøkken. Der er både et frokostkort og et aftenkort, vi var på frokostkortet og udvalget af smørebrød, sildetallerkener og varme retter var utallige så det tog lige lidt tid at finde ud af hvad maven havde lyst til
Knug husblasen, så en del af vandet ryger fra. klasses, lokale jordbær fra små salgssteder. gamle. er selvpluk ved Steinbergkirche, men i min køkkenhave er jordbærrene ikke
Faktisk spiser japanerne dobbelt så mange grøntsager som danskerne. Det at indtage rigelig mængder af grøntsager kan have en forebyggede effekt på en række livsstilssygdomme
Når jeg spiser ofte, hjælper det mig med, at mindske min "sukker-craving". Kombinationen mellem det sprøde, søde og salte er så lækkert, og det smager dejligt forbudt
D. e. t. r. v. i. s. n. g. h. m. l. d. ,. a. j. k. ø. o. y. å. f. p. u. V. B. b. æ. J. ). K. c. S. 3. 0. ½. I. T. -. R. /. M. H. C. 1. (. 2. 5. F. L. N. 6. 7. 8. E. +
Kom ris og safran samt resten af bouillonen ved og kog videre ca. ½-1 tsk safran. Smelt fedtstoffet i en gryde og brun kyllingelårene heri sammen med hakket løg og knust hvidløg
minut og tag lidt af vandetfra bunden og hæld over stegen med en ske. Menuen juleaften består traditionelt af enten andesteg eller flæskesteg – ja nogle går såmænd hele vejen og laver begge dele – kogte kartofler, brune kartofler, franske kartofler, brun sovs og lun rødkål
F. o. l. k. ,. d. e. r. f. ø. g. t. m. h. i. n. v. a. j. b. s. æ. u. å. y. R. G. B. I. p. K. c. '. ). N. C. V. ". D. 1. 0. T. M. E. 5. O. ½. -. 2. J. S. (. 8. ¼. 7. 3. Æ. L. H. A. 4. w. ) l
Og det kan være så knaldhamrende kedeligt. Især om vinteren og i det tidlige forår, hvor de friske grøntsager enten er dyrket i våd rockwool og på speed af gødning, eller dyrket i fjerne lande og plukket lang tid før, de egentlig var klar til det
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.