100 læsere.Som
alle andre blog awards indebærer denne award et par ting man skal huske! Reglerne er:- Man skal linke til den, som man har modtaget awarden af.
Denhar lagt et påskeæg og vi ved også hvor denhar lagt det for denhar nemlig sagt det. Min påske har været travl med familiebesøg og påskefrokoster i et væk
smør (én til LCHFerne). Så efterhåndenhar jeg også lært at lave en rigtig god portion af et par stykker ad gangen, så jeg har til nogle dage - og nu også til en skøn omgang
Derudover har de en masse andre produkter - dog anvender de vist hvidt sukker i en del af disse - men jeg har kun set ganske få af dem på hylderne i Danmark
-). Sæt skålen til afkøling, når du haren cremet masse. I denne måneds Spis Bedre var der en opskrift på "Kold bearnaise til gode bøffer" - og ja, jeg synes at den var rigtig god og smags mæsssigt meget tæt på en "rigtig" bearnaisesauce - bare uden alt smørret
Klik for at dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Klik for at sende som e-mail til enven (Opens in new window)Klik for at udskrive (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Like this
En af de kager som min mor bagte til hendes fødselsdag var en helt klassisk mazarintærte. Det er simpelthenverdens bedste og nærmest en klassiker i mit barndomshjem
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.