Jeg har efterhånden læst en del om at leve FULLY RAW - og herunder hardu lidt info samt lidt af mine tanker og erfaringer omkring denne livsstil og måde at spise på
M. o. d. e. l. n. t. i. s. r. v. p. å. b. a. y. k. N. u. f. O. g. j. ø. æ. h. ,. m. D. w. S. F. H. A. J. T. ". L. K. 3. 0. x. c. 5. 8. /. 4. 2. ½. 1. -. 7. 9. G. 6
Skindet bliver ikke sprødt i CrockPotten, så hvis det er sprødt skind, du er ude efter, må du smide kødet i et ildfast fad og ind i ovnen et par minutter… Men jeg lover dig, kyllingen er så saftig og mør, atdu helt glemmer idéen om sprødt skind
Glem alt om tørre og dyre færdigbagte rugbrød og hjemmebagte stenalderbrød der smager af alt for meget olie, jeg harfundetdet beste rugbrød til dags dato
D. e. t. r. s. p. æ. n. d. m. g. a. l. k. o. f. ,. y. j. S. h. i. v. å. u. b. -. c. '. V. H. ø. M. N. G. I. 1. 8. 0. E. C. P. O. x. w. R. F. A. (. ). L. +. 9. W. K. J. 2. 4. 5. Y. B
Og hvis duhar smagt den før, så tåler den bestemt at gensyn. Jeg harfået en del mærkelige blikke fra folk, når jeg tilsyneladende taler så implicit om en kage, som de burde kende til
Forloren hare ligger mit hjerte nært, for dethar i mange år været min ynglings ret og min kære mor er stadig sød til, at tilberede forloren hare når jeg besøger mine forældre i det nordjyske
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.