en kraftfuld rødvinssauce og frisk salat. Lørdag stod den på lørdagsmad i det, jeg vil kalde "helt traditionel forstand" - til gengæld blev det hele lavet fra bundet, og det smagte himmelsk
F. o. r. n. g. l. e. u. s. i. d. a. v. j. h. t. f. k. m. b. ø. æ. V. ,. P. ). J. p. y. M. A. D. å. q. N. H. K. I. G. (. 2. 1. 3. /. 4. -. ½. S. c. R. B. C. w. O. Ø. L. ) g
S. i. k. e. n. s. ø. r. t. m. d. g. o. ,. u. f. a. l. p. æ. v. h. j. J. å. D. y. F. b. M. A. (. 4. ). H. L. c. 2. 1. -. 5. /. K. 0. R. 3. B. 6. 7. è. r g
Agurk og peberfrugt i små strimler. Bland vandmelon og grøntsager i et fad eller en skål. Fordel oliven og feta på toppen, og drys oregano over fetastykkerne
M. e. n. s. v. i. t. r. p. å. ,. a. j. g. f. m. l. o. d. b. I. h. u. k. D. æ. C. y. S. ø. J. V. T. F. (. K. c. ). P. -. L. 2. G. 1. A. /. 3. ½. E. w. H. é. 0. O. z. <
Tilgengæld er denne salat bare så vanvittig lækker, at den fortjener sin plads her på bloggen. langtidstilberedt flankesteak og mørbrad, tomat-/løgrelish, dijonmayo, diverse grønt og hjemmebagt smørstegt brød (som desværre ikke ses på billedet)
Hvis du er på udkig efter andre grillopskrifter, kan jeg blandt andet anbefale grillede kokoskødboller, spinatsalat med grillost og langtidsbagte tomater, grilletnektarin-salat eller grillede marokkansk krydrede oksespyd
Anret speltkernerne ovenpå salatbladende, efterfulgt af agurk, tomat og rødløg. Kog speltkernerne efter anvisningen, og lad dem køle af, inden du blander det med pestoen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.