Hakkebøffer med Brun Sovs og Bløde Stegte Løg
Kvalimad.dk
Kvalimad.dk
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 kg hakket oksefars1 spsk salt1 tsk knust peber1 tsk paprika (Purister kan undvære det.)
  • 1/2 kg løg
  • 1 - 1 1/2 kg kartofler
  • 1 kg hakket oksefars
  • 1 spsk salt
  • 1 tsk knust peber
  • 1 tsk paprika (Purister kan undvære det.)
  • 1/2 kg løg
  • 1/2 liter bouillon / fond (Jo du kan godt snyde og bruge tern. Men brug to til en halv liter vand. Ikke én som der står på pakken.)
  • 3 spsk mel
  • Salt
  • Peber
  • Sovsekulør
  • 1 - 1 1/2 kg kartofler

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.