Men i dag får I opskriften på en dejlig vinterret med gode vintergrønsager som porrer ogkartofler. Denne uge har været en travl uge med ikke mindre end tre bogcaféer, som min kollega og jeg afholdte på tre forskellige biblioteker
Lad den blive godt sort på den ene side, så vender du den, lader den blive sort på den anden og så fremdeles til du står med en helt sort porre, som er sprød udenpå men helt lækker og blød indeni
Creme fraiche røres med ost og karry og ananas saft. Presses lidt ned i kartoflerne. Hamburgerryg kan godt være lidt kedelig, når den bare er kogt, også vil jeg egentligt helst spise den kold
Steg de kogtekartofler på panden i olie med dild. Lad dem stege næsten færdigt og vend dem så om og steg dem færdige imens du krydre med salt, peber og lidt citronsaft
Er du træt af kogtekartoflerog synes du altid det bliver det samme tilbehør du får til dit kød. C-vitamin har blandt andet betydning for dit immunforsvar, stressforsvar, synsevne, sårheling og modvirker astma
Start med at skære bacon i tynde strimler og rist dem sprøde i en stor gryde, når baconen er sprød tages den op og lægges til side, behold fedtet i gryden
Disse halve, fyldte og dobbeltbagte kartofler kunne også sagtens fyldes med rester, men jeg har denne gang kørt dem rimeligt simple med hytteost, frisk persille, forårsløg og krydret dem med en smule sennep, godt med salt og peber og drysset med cheddar på toppen, der smelter og bliver sprød i ovnen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.