Den overskydende suppevæske smages til med salt og fryses ned til en lækker hønsekødssuppe. Tilsidst kommes fløden ved og saucen bringes op at kogeog smages til med salt og peber indenkyllingekødogasparges vendes forsigtigt
I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. d. a. g. b. l. e. v. r. k. o. t. s. u. p. å. n. y. ,. ø. N. j. f. M. D. c. 1. ½. -. 2. m. . T. K. 5. 0. h. æ. S. /. V. ). g
Ryst en jævning af aspargesvandog mel ogtilsæt. Det er nogetmin mor lavede da hun levede, ogminsvigermor serverer ogsåtartelettertil forret, så det er jo en hel klassiker
Vandet drænes fra de hvideasparges, og væsken hældes i en lille gryde. Tarteletter er en lækker restemad, og fyldet kan sagtens blive smagfuldt også selvom du ikkelige får kogt en hel høne
Mælk, aspargesvandog mel rystes tiljævningog varmes op til det tykner. Tarteletter er en meget nem aftensmad - isærhvis man har fået kylling dagen før og der er noget kød i overskud
Kog op ogtilsætasparges stykkerne. Rens en kylling, og kom ibouillon- vand, sammen med løg skåret i grove både, halve gulerødder, timiankviste, laurbæblade, og salt og peber fra kværn
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. T. l. c. a. 1. 0. t. r. e. L. ø. g. u. o. d. K. y. n. (. 2. ). v. å. s. k. C. 5. m. 4. p. H. æ. A. S. b. P. ,. h. f. ". B. V. 3. -. º
Hjemmebagte tarteletterog kød fra en høne – ikke som nu købte tarteletterog kød fra en kylling. Til gengæld var aspargesernefisket op af glas – det er vistadignogle, der gør, hvor andre bruger friske
Jeg elsker tarteletterog mener absolut ikke at det kun er en forret. Normalt vil jeg servere hønsiaspargesi tarteletskaller, men da jeg ikke har fået eksperimenteret med dette endnu, blev det spist med agurke- ogtomatskiver
Imens tændes ovnen ogtarteletterne lunes et par minutter. Jeg har hørt at nogle mennesker går rundt derude og tror at Hønsiasparges er svært og kun er noget som man får når man er på besøg hos sinmor/mormor/younameit
Hvisaspargesne er lange skæres de imindre stykker ogtilsættes sovsen med kyllingen. Kasser hvidløg, løg, selleri, timianog hæld væsken igennem en si, så koriantfrøog gulerødder liggertilbageisien
Så lavede jeg en opbagt sovs, af en god klat smør, jeg smeltede i en gryde og rørte to skefulde mel ud i, så tilsatte jeg vandet fra asparges-dåserne, lidt af gangen, og derefter mælk, til sovsen havde den rette konsistens
Når asparges er færdige tages de af panden og skæres imindre stykker, lad dem køle kort. Dette er en helt fantastiskopskrift nu hvor vi er kommet sommeren i møde, det er en dejligt cremet salat der stort set passer til det meste, men er også helt fantastisk som tilbehørtil sommerens grillmad
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.