Normalt vil jeg servere hønsiaspargesi tarteletskaller, men da jeg ikke har fået eksperimenteret med dette endnu, blev det spist med agurke- ogtomatskiver
Jeg har hørt at nogle mennesker går rundt derude og tror at Hønsiasparges er svært og kun er noget som man får når man er på besøg hos sinmor/mormor/younameit
Kog op ogtilsætasparges stykkerne. Rens en kylling, og kom ibouillon- vand, sammen med løg skåret i grove både, halve gulerødder, timiankviste, laurbæblade, og salt og peber fra kværn
Tilsætkylling, aspargesog ærter og lun retten igennemindenservering. Bringkogevandog vand ikog - rør maizena ud i koldt vand og hæld det i det kogende vand under omrøring med piskeris
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i
Den overskydende suppevæske smages til med salt og fryses ned til en lækker hønsekødssuppe. Tilsidst kommes fløden ved og saucen bringes op at kogeog smages til med salt og peber indenkyllingekødogasparges vendes forsigtigt
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. G. n. o. c. h. e. r. a. f. m. b. s. l. u. t. v
I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. d. a. g. b. l. e. v. r. k. o. t. s. u. p. å. n. y. ,. ø. N. j. f. M. D. c. 1. ½. -. 2. m. . T. K. 5. 0. h. æ. S. /. V. ). g
Ryst en jævning af aspargesvandog mel ogtilsæt. Efter det gode sommervejr er kommet tilbage, så blev det til at der skulle grillesnoglekyllinger på roterende spyd
Vandet drænes fra de hvideasparges, og væsken hældes i en lille gryde. Aftensmaden i går var en rigtig mormor klassiker, ogegentligogså en rigtigbørnevenlig ret, som rigtig mange elsker
Mælk, aspargesvandog mel rystes tiljævningog varmes op til det tykner. Tarteletter er en meget nem aftensmad - isærhvis man har fået kylling dagen før og der er noget kød i overskud
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. E. n. g. o. d. f. r. k. s. t. e. l. m. a. 1. –. 2. p. æ. ø. b. 3. c. h. å. v. u. D. ½. P. ,. S. K. L. 5. V. j. y. H. -. ) g
Champignonoghvidløgristesiolieogtilsættes sherry eller portvin, og det giverchampignons en helt særlig smag, der passer rigtig godt tilkylling, svinekødog oksekød
Når asparges er færdige tages de af panden og skæres imindre stykker, lad dem køle kort. Dette er en helt fantastiskopskrift nu hvor vi er kommet sommeren i møde, det er en dejligt cremet salat der stort set passer til det meste, men er også helt fantastisk som tilbehørtil sommerens grillmad
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.