-. -. -. -. -. J. e. g. h. a. r. l. v. t. n. i. D. I. Y. p. å. æ. k. u. S. d. s. o. m. 3. f. ,. b. j. y. ). H. 4. ø. 1. L. (. =. 2. A. *. F. 6. 8. 5. 0. 7. 9. T. c. E. K. G. ) g
Så mon ikke det er blevet tid til endnu en DIY på en karklud. Dem bruger jeg så til andre projekter. Men det afhænger af strikkefasthed, pinde- og garntykkelse
Tildels fordi jeg er vild med strukturen i perlestrik. Jeg får strikket en delkarklude for tiden. Men den afhænger til stor del af garnets tykkelse og din strikkefasthed
Formes straks til boller, der sættes på bageplader. Gem lidt til senere æltning. Æggeblommer piskes i, og derefter gæren - men pas på grydens bund ikke er for varm, så ødelægges gærcellerne
Hækl efter opskriften HER på denrunde ballon til og med omg. Min yngste mente at ballonen fra i går lignede en mus når den lå på hovedet - og jeg tog udfordringen op
Disse bliver tilpassprøde og har lidt struktur hvor andre blev lidt for tykke og “cookie” agtige. Efter et par forsøg lykkedesdet for Heidi at lave de perfekte havregrynskager
Klik for at dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Klik for at sende som e-mailtil en ven (Opens in new window)Klik for at udskrive (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Like this
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. J. e. g. v. i. l. n. u. d. h. æ. k. o. p. s. r. f. t. å. a. y. ,. m. j. b. S. D. 1. M. 2. (. ø. ). 3. H. I. O. /. 5. V. F. R. 6. =. *. 8. 4. 0. B. L. 7. N. 9
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. J. e. g. h. a. r. n. l. o. v. t. D. I. Y. i. æ. k. b. m. s. j. ø. ,. G. A. w. y. d. å. S. u. p. f. B. c. 1. 9. H. M. 8. /. 5. T. V. 2. . F. ". R. 6. =. 3. *. 4. (. ). 7. 0. K. Ø. O
-. -. -. -. -. S. å. h. e. r. f. i. n. D. I. Y. t. l. d. æ. k. c. o. a. s. m. j. g. v. J. p. ,. b. u. ø. G. 3. 5. F. L. =. K. R. 1. 6. 2. (. ). 9. *. _. 4. 7. H. y. V. B. n l
Kom fyld i benene og sy dem fast til kroppen. Tusindbenet derstartede i restegarn, endte som en ommer og påbegyndt i nye farver der harmonerer med min farveskala er nu blevet færdigt
Her vil jeg anbefale en god økologisk mel, for de er ofte fremstillet mere nænsomt, er uden blegemidler, giver et bedre brød og vælg gerne en hvor kim delen ikke er fjernet – det står på pakken
Hæld nu dejen ud på et meldrysset bord og rul den ud til et rektangel med en tykkelse på ca. Jeg sidder med en hapserlækker, supersnasket, alligevel sprød, kanelduftende, mundvandsløbende saftig, smørblød og bare helt perfekt kanelsnegl i hånden
Stil en af de to ting foran mig, og du får et vådt smækkys lige midt i panden. Spørger du mig hvilken type fastfood jeg holder mest af svarer jeg prompte burger og hotdogs
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.