Gateau Marcel med en passionsfrugt karamel sovs midte er lækkerhed på et højt niveau. Gateau Marcel er egentlig bare en bagt chokolade mousse, hvor man bruger den samme mousse til hele kagen, så den er vanvittigt let at lave
Chokoladekagen over dem alle, hvis du spørger mig - i hvert fald hvad angår kolde kager. Tag den ud og lad den køle helt af i formen (den falder sammen på midten - det er meningen)
4) Chokolade-/smørblandingen vendes forsigtig op i skålen med de piskede æggeblommer. 5) De piskede hvider vendes derefter forsigtigt sammen med chokolade-/æggeblandingen
4) Chokolade-/smørblandingen vendes forsigtig op i skålen med de piskede æggeblommer. 5) De piskede hvider vendes derefter forsigtigt sammen med chokolade-/æggeblandingen
Gateau Marcel á la Orange - en rigtig synder. Indlægget skal jo også lige skrives, men burde jeg ikke få læst de lektier først, og hov nu kom der noget godt i tv - og hov igen, den der Jo Nesbø "Panserhjerte", som jeg er gået i gang med, er godt nok medrivende
nytårsfesten - med en kugle frisk sorbet-is til, fx passion, appelsin eller hindbær. Gateau Marcel er en meget enkel, men yderst velsmagende kage, der består af få ingredienser
- Den er super simpel, og giver et fantastisk syndigt resultat. -). De jeg havde tøsemiddag besluttede jeg at lave denne dejlige tunge chokolade mousse kage
Har du ikke smagt chokoladekagen Gateau Marcel, "then you are in for a ride". 55 g) så det bliver til en semi-sej italiensk marengs. 40% af blandingen og læg i en 20-22 cm velsmurt (med margarine) springform
… Til dessert blev der serveret en “Påske Gateau Marcel“, som kommer på bloggen på søndag. Den er egentlig meget klassisk, altså, det er jo ikke første gang man hører om en skinke-/porretærte, men det er bare som om, at denne her er lige lidt meget snasket, lidt mere smagsfuld og bare lidt mere lækker
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.