5 dl
mandelmælk ½ tsk tørret gurkemeje ½ tsk kanel 1 knivspids vaniljepulver (ikke vaniljesukker) 1 knivspids havsalt eller himalaya salt ca. 2 tsk kokossirup (eller dit fortrukne sødemiddel) efter smag Fremgangsmåde Hæld halvdelen af mandelmælken, gurkemeje, kanel, vanilje og salt i en gryde og varm dem langsomt op imens du pisker med et piskeris. Drikken skal varmes op til lige under kogepunktet. Tilsæt kokossirup og smag til. Varm og skum den resterende mandelmælk i en mælkeskummer. Har du ikke en mælkeskummer tilsættes det blot i gryden og varmes med. Server halv gurkemeje drik og halv skummet mandelmælk, så du får en lækker cremet latte. 3.5.3229
Kom æblestykkerne i en plasticpose medkanelog sukker og ryst godt. Kom melet op i æggemassen sammen med olie ogyoghurt -og rør kun lige til dejen er ensartet
Start med at rør mel, kanelog brun farin sammen. I forbindelse med at man starter på et nyt år, mindes man oftest også alt det der har været i det forgangne
12 cm frisk gurkemeje (skrællet) eller 1 1/2 tsk tørret. 11 tsk ægte kanel. 11 nip chili eller cayennepeberSæt gerne mandlerne i blød natten over, eller gå direkte til næste step, som er at komme alle ingredienserne i en blenderskål og blende det godt og grundigt til en smooth drik, som smages til med honning
Jeg bruger som oftes mandelmælk, når jeg laver smoothies og der betyder det ikke noget at den ikke er så fyldig, da jeg bruger mandelmælken til at fortynde med
J. e. g. h. a. r. b. t. v. d. n. s. k. l. ,. i. j. y. å. ø. o. m. p. f. æ. u. D. I. -. ). M. '. B. G. 3. 5. 0. 4. K. 1. /. 2. P. (. c. R. F. L. T. Æ. N. x. S. 8. H. A. W. D g
I. n. d. i. m. e. l. ,. k. a. j. g. o. t. b. v. r. æ. f. s. D. h. y. N. M. p. c. å. ø. u. O. S. Å. -. ). H. (. P. F. 1. ½. 2. K. L. +. B. J. *. A. /. 0. E. x. 4. C. e l
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.