Pynt med persille. Salt bagt græskarkerner. Evt hakket løg 1/2 æble eddike 1/2 sukker Chili evt frisk hakket eller chili flager Sød chilisovs Salt Peber Citronsaft Røres sammen til sukkeret er smeltet , kom mango , tomat og peberfrugt i og lad det trække , gerne dagen før. Græskarkerner Olie Salt Kom olie og salt på kærnerne og bag dem i ovnen på 180 grader i ca 10 min , evt vend dem undervejs
Det er færdigt , når løget ikke længere er stærkt. Vendes på spidskålet , når det er kølet ned. Gul peber strimletRød peber i strimlet Evt syltet rød peber i skiver Syltet hvidløg Skalotteløg i strimler Olie Salt Peber Bages i ovnen på 130 g , med bagepapir oven på , ellers brænder det let af
Bland tomattern med rødløg, hvidløg, revet ingefær og hakket koriander. Krydr med peber og salt. En hyggelig bakke lige til at tage med i sofaen med benene oppe
Lad dejen stå og hvile i en times tid, lunt med et hviskestykke over. Sådan for at blande det sunde og det usunde, har jeg her lavet en super grov bløddej, pga
,. ,. ,. ,. ,. J. e. g. l. a. v. d. n. u. r. o. s. t. m. i. b. h. ø. k. -. M. f. y. p. D. å. æ. G. 3. I. 4. 5. 0. 1. /. j. c. F. S. 2. K. A. H. R. 6. 7. 8. L
Hos os står den ikke så sjældent på pasta og kødsauce med masser af grøntsager – det er både nemt og lækkert og sundt (især hvis du vælge brun pasta, så det mætter længere)
Prop basilikum og hvidløg ned langs siderne, drys med salt, hæld oliven olien over og skru lågene næsten helt på, hvis det er almindelige sylteglas du bruger
Fordel dem ud over en bradepande med bagepapir og hæld salt og evt. Vask dem godt i en si eller et dørsalg så godt du kan, så de bliver helt fine og rene
Der findes så mange lækre ting, du kan lave med græskar, men hvad med kernerne i et hokkaidogræskar. Græskarsuppe med ingefær og kokos eller få alle vores opskrifter med græskar her
Smelt honning på en pande, og læg den på med den flækkede del ned. Vi fik for et par år tilbage et figentræ, og for første gang har det i år givet en figen
Gulerodssalatmed lime, kanel, vanilje, rosiner og bagte mandler. For et par uger siden lånte jeg "Mere køkkenrevolution fra Umahro" af Oscar Umahro Cadogan på biblioteket, og deri fandt jeg en opskrift på gulerodssalat, som er blevet en absolut favorit herhjemme
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.