Jeg holder mig fra skidne æg, djævle æg, sild og hvad der ellers er som høre med til tradionelt påskebord, og det heller ikke påske pynt der fylder lejligheden, jeg nøjes med kage
Juleaften skal da afsluttesmed risalamande – og det kan sagtens lade sig gøre på vegansk facon. Det er densvenske version af brunkager, men de er meget lettere at stikke ud meddenne dej end brunkagedej
Min mor spurgte tidligere på ugen om jeg ikke ville bage min ‘berømte’ gulerodskage så hun kunne tage denmed til afslutning på arbejdet, og selvfølgelig ville jeg det
Fuld af smag – og med både fløde og bacon. Skum det fedt af, der har lagt sig som klare søer på retten – det er baconfedtet, og det er lige til at fjerne, hvis man vil – det gør jeg, for baconsmagen er allerede i retten
Når kagen er helt afkølet, skal den overtrækkes med chokolade. I mandags blev den altså serveret helt klassisk med et lækkert chokolade-betræk og lidt karamelliserede pekannødder
at være sukkerfri hænger ikke heeelt sammenmed fødselsdag - en traditionel dansk fødselsdag plejer jo at være noget afen kaloriebombe, men ikke længere
Denne drik er dog med bær, men det gør den jo ikke mindre lækker alligevel. Dette er også lidt afen sommer drik, men når man savner sommeren så meget som jeg gør, kan man godt drikke den året rundt
Jeg valgte også enaf mine personlige kagefavoritter, nemlig gulerodskage med cream cheese frosting. Fordi energien var så lav, forsøgte jeg at vælge kager, der enten kunne laves på forhånd i løbet afugen, eller som var nemme og hurtige at lave
Dadelkugler er efterhåndenen traditionel snack – her med smag afjul. Du kan eventuelt slutte afmed at trille kuglerne i lidt kokosflager, mandelstykker, kakao eller andet
Kartofler skar et par kartofler i både, overhældte dem med olie og dryssede med salt - satte dem i ovnen (som noget af det første) og lod dem stå der til de var færdige
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.