Dog er der én ting, der alligevel gør, at de her gulerodsboller skiller sig ud fra mængden. Smelt smørret i havregrøden, hæld grøden over i en stor skål, og bland den med vandet, så blandingen bliver lunken
2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. H. a. r. b. g. t. e. n. l. i. p. o. u. d. s. h. f. ,. å. v. y. D. m. k. j. æ. O. N. w. q. -. ø. ). G. (. 1. 4. 5. 0. 3. +. ½. 6. L. c. R. M. P. T. S. V. B. J. E
Serveres lune med en god kop kaffe, te eller kakao. Inden opskriften kommer, så skal det lige siges, at gulerodsbollerne er forholdsvis sunde, men husk at der stadig er fedt fra kerner og hvidt mel
2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. J. e. g. h. a. r. n. t. l. i. d. j. o. s. æ. v. b. ø. M. å. m. k. O. u. f. ,. p. c. D. S. L. G. 1. 6. I. 5. ½. 0. y. F. R. T. 3. (. ). 4. Æ. B. -
Lækre, luftige boller med revne gulerødder og masser af solsikkekerner. Gulerodsbollermed Solsikkekerner, 16 stk. 2 tsk. 2 tsk. 2 æg. 2. 15 min ved 200 grader til de er gyldne. 2 tsk sukker. 2 tsk salt. 2 æg
det er blevet til Luises gulerodsboller - fuldt ud konkurrencedygtige med Emmerys’. den med groft mel, uden fedtstof, med en luftig krumme og ikke mindst den meget hippe og berygtede surdej
Den originale opskrift er med almindelig hvedemel og solsikkekerner, men her har jeg også brugt rugmel, græskarkerner og hørfrø, så det kan varieres efter hvad du bedst kan lide og hvad du lige har hjemme
At bruge godt med fiberhusk og chiafrø samt at ælte dejen godt betyder rigtigt meget. Lørdag bagte jeg de lækkerste glutenfri gulerodsboller og jeg valgte at lave en stor portion så der kunne gemmes lidt i fryseren
Nyd den med din yndlingstoppin. Denne udgave er lavet på havregryn og er et super lækkert alternativ, hvis man syntes at ens havregrød er blevet lidt for kedelig
Specielt sådan en varm bolle med smør - Åh, det er bare så godt. Da bollerne er søde i det, er gode til morgenmad, mellemmåltid eller som en snack efter træning med en eventuel banan
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.