Igen, igen, en kageopskrift, men kage smager altså bare godt. Men endnu engang må jeg også gøre opmærksom på, at dette ikke er den allermest syndige kage af slagsen - for den er helt uden fedtstof, hvilket gør at den er noget mere let end den klassiske banankage, og det synes jeg er rigtig lækkert
Igår lykkedes det for mig at lave min yndlings knækbrødsopskrift om, så knækbrødene blev glutenfri. Knækbrødene blev virkelig gode, sprøde og de er ikke skrøbelige
D. e. h. r. k. n. æ. b. ø. d. u. a. l. m. i. g. t. F. y. s. o. v. -. ). S. p. K. O. å. f. c. E. 2. ,. ". G. (. 1. 3. 5. I. 0. j. H. T. C. R. B. L. 8. /. N. P. 7. 4. 9. 6
Kagedåsen var igen tømt for knækbrød og en ny portion måtte der til. Jeg har bagt en portion sprøde glutenfri knækbrød med teffmel og det er første gang jeg bruger denne melsort, så jeg har været noget spændt på resultatet
Lækre, sprøde glutenfri knækbrød med fennikelfrø – perfekte til tapas. For første gang i mit liv (tænker lige efter en ekstra gang, men den er god nok) har jeg bagt knækbrød
Lækre sprøde knækbrød, som smager lige godt både med og uden pålæg, som et godt mellemmåltid. 1 dl havregryn1 dl solsikkefrø1dl hørfrø1 dl græskarkerner1 dl sesamfrø2 dl vand1 ¼ dl olie3 dl mel1 tsk bagepulver1 tsk saltRør alle ingredienser sammen i en skål
Jeg har været i gang med en stor portion knækbrød, da jeg har lovet en kollega at bage lidt til hende og når man nu er i sving, kan man jo lige så godt lave en dobbelt portion
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.