Du kan også udskifte kødet medmedisterpølse. Senere blev det muligt at købe flækkede ærter som gjorde at det blev lidt hurtigere, og i dag kan du jo købe guleærter som færdigret til at varme eller som et pulver du rører op med vand eller bouillon ogkoger i kort tid
Rens grøntsager og rodfrugter og skær dem i grove tern - porrer i ringe. Smag retten til med salt og peber og server eventuelt med et drys af frisk persille
På med en dåse god kokosmælk (gå efter en så høj kokos-procent som muligt) og de guleærter. Hak et stort løg og kom det i en gryde med en god sjat god rapsolie
Og det er vist ikke første gang, at jeg skriver det på bloggen… Det er nok en af mine (mange) livretter, fordi de bare kan laves i så mange forskellige versioner og kan fyldes med præcis det, som køleskabet skulle byde på
- en sund og fiberrig ven til madpakkenFor efter mange morgener med flydende føde grundet varmen, så fik jeg pludselig en ustyrlig lyst, tila t bage et godt brød til madpakker og frokost
I pølsehornsdejen har jeg tilføjet fuldkornsmel, en smule havregryn, groftrevne gulerødderog solsikkekerner, der tilsammen giver dem en lidt gulerodsbrud-agtig fornemmelse
Normalt laver jeg min yndlings med kylling og spinat men idag skulle vi prøve lidt nyt. Jeg mente jeg engang havde set en opsktift, hvor broccoli, bacon, mandler og parmesan indgik
Gulerodog løg skæres. Denne gang har jeg fokuseret på at lave noget der kan komme med i madpakken – Det blev til noglegrove sandwichbrød, der næsten kun består af kerner og frø
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.