Den her opskrift har efterhånden fulgt mig længe. Det er sådan en opskrift, der er super nem og hvor man bare altid er sikker på, at resultatet bliver godt
D. e. n. o. p. s. k. r. i. f. t. å. v. g. h. l. y. a. d. b. ,. j. ø. m. -. æ. J. O. u. K. c. (. 4. ). 1. 2. H. F. 8. S. G. N. 9. 0. 3. I. 5. 6. 7. M. T. E. R. L
Grydens låg holder dampen fra dejen inde. Støbejern eller andet tykt gods er det bedste. Hvis de ved at din gryde fx er ½ timer om at blive varm så kan du bare sætte gryden ind fra starten og lade det hele stå i ½ timer til ovnen + ½ time til gryden
• 100g havregryn. • 100g spelt/fuldkornsmel. 10 spsk vand. • 10-15 tomater. 1. Blend havregrynene fint i en foodprocessor og bland dem derefter sammen med melet
Herhjemme er vi ihvertfald helt vilde med gulerodssuppen – som både er en god måde at få en masse grøntsager på, og så er den fyldt med masser af smag og krydderier fra blandt andet ingefær, spidskommen, hvidløg og cayennepeber og smager virkelig dejligt
Væden fra fadet smager ubeskriveligt godt og har en mørk brun farve, pga. Umiddelbart kræver det blot en relativt stor grill (vi har en Weber Q310, gasgrill) og en kyllingeholder, og ellers en minimal indsats i forhold til hvor lækkert det bliver. Hent kyllingen fra grillen (her skulle den gerne have fået 1 time og 15 minutter, ca
N. u. v. e. d. j. g. o. t. ,. a. i. m. s. b. l. n. æ. k. r. å. h. f. p. J. c. C. y. M. K. '. ø. D. O. S. Å. H. ). (. 2. 0. -. 5. 7. 1. 6. ½. %. R. T. I. E. F. 9. B. V. L. é
Det er ganske enkelt verdens bedste og nemmeste kage. 110 g hvedemel. 110 g hvedemel. I går tog jeg hul på hele to fridage, da jeg jo skal arbejde i weekenden, så man kan jo sige at jeg nu holder weekend
Tænd ovnen på 175 grader. Smelt smørret. Pisk æg og sukker sammen til en luftig æggesnaps. Bland alle tørre ingredienser sammen og rør dem i æggesnapsen sammen med smørret
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.