Der er da ikke noget mere lækkert end lidt lækkert tilbehør til maden. Har du en stavblender, foodprocesser, blender eller et eller andet som kan hakke eller blende, så kan du lyn hurtigt bikse de sundeste dip sammen
Det hele blendes til det er en lind masse ogdippen kan nydes som den er med grøntsagsstænger, som en slags yoghurtdip over kylling i ovnen, koldt som dressing på salat eller smurt på stenalderknækbrød eller riskiks
Hvidløget presses og røres i bønnedippen sammen med limesaft og hvidvinseddike. Jeg har længe har lyst til at eksperimentere med edamame bønnerne, og har op til flere poser liggende på frost
kog nudlerne efter pakkens anbefaling, hæld dem herefter i dørslag og skyld med kold vand. i mellem tiden skylles spinaten, forårsløg og champignonerne
V. i. s. k. a. l. f. t. e. h. v. g. æ. r. ,. m. n. T. o. d. b. D. ø. p. -. c. u. å. y. j. z. H. M. 2. 1. ½. S. &. P. B. R. O. ". K. 0. (. ). /. L. E. I. N. F. x. q. w. 4. 5. G. A. U. C. g l
Alle ingredienser blandes sammen i en skål og så er dippen klar til servering. Indimellem sker det, at jeg får lyst til noget dyppelse til enten mine gulerodsstave, salaten eller noget helt tredje
En valnødde-basilikum dip, som jeg egentlig har lavet mange gange, og som er tyvstjålet fra Sonja Bock og Tina Scheftelowitz skønne bog, “Suveræne salater og brillante buffeter”
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.