At man bikser/roder noget mad sammen har vel nok givet denne ret sit navn – biksemad. Den væsentligste forskel på den danske biksemad og den svenske pyttipanna er størrelsen på kød og kartofler
Og giv dem 30-45 minutter ved 180 grader, alt efter hvor store grønsagsstykkerne er. Dagens middag her forleden var både vegetarisk, lækker og mættende
Jeg kan nemt forfalde til at købe lidt for mange vintergrønsager. Men det er godt at have et lager at tage af, og de kan holde sig ganske længe hvis de opbevares rigtigt
Det allerbedste jeg ved, når jeg har haft gæster til en eller anden form for steg (oksesteg, svinekam eller endda helstegt kylling), er at lave en god gammeldags omgang biksemad med spejlæg og masser af rødbeder
Opskrift Biksemad. Lige til biksemad hakker jeg med en kniv og ikke en minihakker. Kartoffel og rodfrugt rester kan jo blive til den skønneste biksmad Måske rester fra ovnstegte rodfrugter
B. a. g. t. e. r. ø. n. s. d. j. l. i. b. h. …. u. ,. k. o. f. O. /. æ. m. p. å. J. y. c. D. v. A. –. (. 1. ). 5. 0. 2. 3. S. K. H. T. V. M. N. I. L. ". -. G. ) g
Biksemaden er en velkendt resteret, og det er værd at huske på den, når man har en rest kød. Jeg lavede min biksemad med en rest flanksteak og champignon, og det blev rigtig godt
I. s. ø. n. d. a. g. ,. e. f. t. r. v. i. h. æ. l. b. k. o. p. u. m. D. j. C. A. y. å. B. J. T. c. O. -. ). M. R. (. P. K. 3. /. 4. 1. 2. E. S. H. ". z. V. 6. w. N
Luksus biksemad og rysteribs. mandag d. 28. juli 2014 kl. 18. 39 - Kategori. Her hos os, Sødt, surt & salt. Nogle dage er det altså bare nemt at lave aftensmad
Det her er en dejlig smagsfuld, farverig og mættende biksemad med kålpølse som virkelig smager fantastisk og med et spejlæg til så bliver det ikke bedre
0 Flares. ×. Som i har kunne følge lidt med i her på bloggen, så sætter min blogger veninde, Caroline Thorsfelt, og jeg ind for at stoppe spildet af mad i Danmark
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.