Peberfrugterne skæres i tynde stænger, lime og citronsaft presses, hvidløgene presses, spiskålsbladene skæres i firkanter og forårsløgenes hvide del skæres (gem den grønne top til senere)
Du kan desuden tilsætte grøntsager efter behag i denne ret. Penang er det thailandske navn for retten. Som med massaman karry er Penang (Phanaeng) karry en gryderet
Jeg har valgt at koge en hel kylling med en masse grøntsager jeg havde i køleskabet. Skær alle grøntsagerne til suppenfonden i grove stykker og læg dem i en stor gryde med kyllingen, salt og peberkorn
Vi elsker at lave thai mad hjemme hos os – det er på menuen mindst en gang om ugen. Nogle gange får vi nok af stærk og krydret mad og så er Pad Thai en af de retter vi rigtig tit vælger at lave
En indisk delikatesse med masser af smag og et hav af gode krydderier. Mit kendskab til indisk køkken er stadig i sin spæde start men jeg synes dog at have erfaret det ikke er stærkt, så meget som det blot er kraftigt krydret
Opskrift Tom kha gai, Tom kha kai, thailandsk kylling i kokosmælk og galanga. ”Tom kha kai” eller ”Tom kha gai” er en spicy thailandsk hønsekødssuppe indeholdende galanga
Opskrift Boller i grønkarry – Thai. Den grønnekarry er og blive en favorit hos mig. Til denne ret har jeg brugt lidt grønt, som jeg har købt hos min lokale asiatiske købmand i Odense C
G. R. Ø. N. K. A. Y. L. I. J. a. g. r. ø. n. s. e. d. l. t. å. i. k. u. ,. f. b. o. c. m. y. ). H. v. p. O. P. S. F. T. 4. 5. 0. 2. 1. -. æ. E. M. Å. D. h. j. ) G
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.