Den klassiske grønnepestomed basilikum, hvidløg og parmesan er altid et hit, men jeg kan godt lide at eksperimentere og bruge hvad jeg har i skuffer, køleskab og urtehave
Skær basilikum, hvidløg og parmasan i stykker og blend dem sammen med de ristede pinjekerner. GrønPesto går helt fantastisk til frisk pasta, eller nye kogte kartofler
Skyld persille og basilikum. Kom resten af ingredienserne i en blender, og fin blend det. Smager godt oven på pizza, vendt i nye kogte kartofler, wook mad, eller pastaretter
Det er nemt og lækkert at lave sin egen pesto, og så kan den holde sig i lang tid i køleskabet. Blend kerner/nødder og olie - og tilsæt dernæst hvidløg og basilikum
Jeg tilføjede tomatpuré, hvidløgspulver, kyllingestrimler, peberfrugt, tomat, æbler i meget tynde tern oggrønpesto - gerne tangpesto fra Nordisk Tang- eller en meget fedtfattig ost
Kylling med bagt grøntogpesto. Syntes det er en rigtig lækker måde at gøre det på , grønsagerne tager smag fra kyllingen ogpestoen får det til at smage endnu bedre
Bank svinekødet lidt ud og smør det medpesto. Basilikum pesto. Rul sammen og luk med en tandstik. Endnu lidt rullet kød på grillen, de blev virkelig gode, og igen kan fyldet jo varieres i det uendelige
Nogle ting kan og bør man ikke eksperimentere med, hvis I spørger min kæreste. Jeg havde ellers linet op med en lang række tiltalende navne til dellerne, for at overtale ham til at spise dem, men de blev faktisk slet ikke nødvendige, for der skulle slet ingen overtalelse til… I skal nu ikke snydes for mine påhit – det kan jo være at I får brug for at overtale resten af familien
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.