Start med at skære bacon i tynde strimler og rist dem sprøde i en stor gryde, når baconen er sprød tages den op og lægges til side, behold fedtet i gryden
1 hokkaido græskar 4 store gulerødder 1 stort løg 2 fed hvidløg Et stykke ingefær på størrelse med en cherrytomat 2 friske, røde chilier 1 kvist rosmarin 1/2 dl madfløde Ca
Smag til med salt og peber. Skræl gulerødderne og skær i strimler med en tyndskræller. Server suppen med friterede gulerødder, creme fraiche, koriander og brød
Steg porrer , peberfrugt og spinat på en varm pande i lidt olie. Smør en tærteform med olie. Kom farsen i og form bunden med hænderne , evt tag en skal med varm vand og gør hænderne våde , så er det lettere
til med lidt chili, rosmarin og estragon). Svits grøntsagerne og krydr med salt og peber. Pas på med at koge den for længe, da den i så fald kan miste smag
Derfor fandt jeg det på sin plads at 'relancere' denne skønne opskrift (med nye billeder), på en dag hvor regnen trommer på ruderne og man mest af alt bare har lyst til at krybe under dynen med en god varm suppe og film
Min søn udbenede en kylling igår og istedet for at smide skrog og skind ud valgte vi igår at koge det med løg og et par gulerødder til en bouillon så vi havde til at lave suppe idag
Herefter serveres græskarsuppenmed de sprøde græskarkerne og et drys persille. For et par år siden var kæresten og jeg ude at spise på Pony i København og fik en lækker græskarsuppe til forret som jeg har haft lyst til at prøve at lave lige siden
N. o. g. l. e. a. n. f. å. r. m. v. t. …. s. i. k. b. u. c. S. d. p. O. ,. æ. j. F. ø. h. D. R. M. E. J. y. I. T. w. z. C. B. ”. V. K. (. 1. ). 0. 5. 2. -. P
Start med at hakke løg, hvidløg, chili og porrer. Hvis du nu sidder og synes at det er lidt for underligt, så smid en bund på - eller spis det med et stykke rugbrød
Det er helt sikkert en lidt anderledes måde at spise græskarsuppe på, og hvis du er mere til feta, hasselnødder eller andet, så kan du sagtens toppe med det
Hos dem bliver maden for det meste serveret uden min indblanding (tro mig, jeg klager ikke), men denne gang blev jeg sat i køkkenet, og det endte med at blive denne lækre græskarsuppe, hvor jeg også lavede et foccaciabrød til
Dette er en af mine yndlings, og den er tilmed helt ualmindelig sund. Skrællen skæres af i tynde lag med en skarp kniv (man kan sagtens bruge den med skræl, men jeg foretrækker uden)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.