Inspireret af en gammel fransk opskrift på fyldt svinefilet blev de umiddelbart lidt kedelige kyllingestykker klædt på til narrestreger med salvie- og kaperskrydret fyld – ogbaconsvøb
Hak løg og hvidløg fint og svits i en sauterpande med lidt olivenolie, dernæst svitses bacon af ogrisotto risene kommes ved suger noget af olien og fedtet til sig inden hvidvin tilsættes ogkoges næsten helt væk
Smid nu bacon på en varm pande og rist det næsten sprødt. Ikke så meget forhistorie – der skulle laves aftensmad og dette var lige hvad er var i skabene, altså Risotto med kylling, bacon, ærter og spinat
Steg bacon lidt af, så de stadig er bløde, og gem baconfedtet. En hurtig hverdagsret at lave, hvor man kan vælge at købe en rulle pizzadej, og bruge kartofler fra dagen før, hvis det skal gå stærkt
Kom kødet i et ildfastfad og form den og kom bacon på. En rigtig mormor ret der er blevet piftet lidt op og serveret med en lækker perle couscous salat
Skær baconen i små bidder og steg dem godt , hæld fedet fra. løg Gullerod Pastinakker Rødbede Peberfrugt Sesamfrø Olie Salt Timian frisk eller tørret Skrald og skær alle rodfrugter i ca lige store stave
Sprødbacon. Skær bacon i skiver i ca 1/2 cm strimler , kom dem i en rygende wok og steg dem under omrøring til de er helt sprødeog gyldne , kom dem i en sigte og sigt alt fedtet fra. Hakket dild Et bundt Cremfraiche 9 % 1/2 li Sukrin gold 3 tsk Hakket forårsløg 1/2 bundt Hakket rødløg 1 halvt lille Salt Peber Serveres med små kogte kartofler ogkogte gullerødder
sprødeog gyldne. Ikke at der gør noget, jeg kan godt lide græskarog de har mange anvendelsesmuligheder uanset om det er hokkaido, butternutsquash eller andre slags
Vi spiste det med smørstegte finthakkede svampe, sprødebaconternog ostechips. For de uindviede virker hvidløgssuppe måske lidt overvældende og mærkeligt, men ÅH hvor er det bare GODT
Øsede suppen op og dryssede med lidt lækker sprødstegtbacon. sprødstegtbacon. Bogen er god fordi der er mange forskellige former for suppe, samt en tillægsside for hver suppe med forslag til variation af ingredienser - hvilket jeg synes er fantastisk da jeg ikke altid selv er så modig med at tilsætte andre ingredienser end dem der er skrevet i opskriften
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.