D. e. t. r. n. i. g. s. ø. d. a. -. y. k. l. N. o. m. f. b. j. ,. u. c. I. v. æ. h. R. S. p. A. å. (. 4. 6. ). 1. 3. 0. 7. 2. /. 5. K. B. T. P. è. 8. 9. L. C. M. ". " g
Begge år har jeg været ansvarlig instruktør, og har dermed sørget for ugeplan samt opskriftkompendium til ugen, som typisk har budt på opskrifter fra min egen hjemmeside
Tag kyllingen af panden, og smid så løget på. Lige inden servering river du en håndfuld basilikumblade i grove stykker (du skal ikke skære dem med en kniv, for det gi’r mere smag blot at rive dem itu) og smide i saucen til de falde lidt sammen
Kogsaucen lidt ind og smag til med sukker, salt og peber. Retten består af små kogtekyllingestykker i en sauce af kokosmælk, chili, laurbærblade, hvidløg, lime og krydderier
I mens steger du blot kyllingebrysterne på en pande med lidt smør og olie. Hæld herefter vandet fra og giv hver af dem et lille tryk med håndryggen, så de knuses let
Tilbage i gryden medsaucen, og så skal kyllingerne eller i. Lad dem blive klare, inden hvidløg ryger samme vej sammen med Herbes de Provence, hakkede tomater, peperocini, salt, peber og halvdelen af den hakkede persille
Det gør det meget nemmere at at servere, for du skal ikke stå med en varm kylling som skal parteres. Aller nemmest er det at købe kyllingebrysterog stege dem
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.