Med en rest skinke tilbage fra den anden dag og et broccolihoved, der snart havde set dagens sidste lys, kom jeg utrolig langt i det lille køkken i dag
Tilsæt skinken, steg med et øjeblik og hæld i et ildfast fad. Denne gang er det en MEGET nem version, der tilmed er sund og fuld og gode, sunde grønsager
Så det gjorde vi, og jeg blev MEGET tilfreds med dem. Eftersom jeg har droppet gluten, skal der jo erstatninger til, og jeg er altså ret glad for at spise en lækker sandwich eller en burger engang i mellem
S. å. r. a. m. t. e. d. o. g. s. i. >. -. (. l. ø. j. h. n. k. v. æ. ,. C. f. p. ). H. b. u. F. y. M. I. Ø. O. D. V. c. A. 2. 3. 0. 5. ". 1. ½. L. K. 6. 7. P. /. T. R. N. z. E. J. 8. %. B. x. G. ) g
Skær aubergine ogpeberfrugt i mundrette tern og kom også dem i gryden. Jeg kan anbefale at spise gryderettenmed ris eller brød til og lav endelig en stor portion
Steg porrer , peberfrugtog spinat på en varm pande i lidt olie. Skær peberfrugten i tern. Kom farsen i og form bunden med hænderne , evt tag en skal med varm vand og gør hænderne våde , så er det lettere
Skær buketterne af broccoli, vask grundt og skær dem yderligere i mindre buketter. Tærte kan bruges i alle sammenhænge både til aftensmad, frokost, små snitter på brunchbordet osv… Det gode ved tærte er også, at du kan fylde den med det du lige har lyst til, og i dag var det kylling, broccoli og grøn peberfrugt for mit vedkommende
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.