Til disse to skåle brugte jeg. 300 g mel 200 g margarine 100 g sukker 1 æg Fyld. 100 g blændede mandler 5 æg revet skal fra 1 citron 1 dl frisk citronsaft 125 g mel 1, 5 tsk bagepul. 300 g mel 200 g margarine 100 g sukker 1 æg Fyld
Hak chokoladen i stykker og tilsæt alle de ændre ingredienser . Form dejen til boller . - Prøv at forstil dig at komme hjem til duften af ny bagte chokolade boller og varm kakao
Tilsæt mel og de øvrige ingredienser. Rul dejen sammen til en pølse. 100 g havregryn. Kan fryses ned og tages op hvis du en dag ønsker lidt lækkert til madpakken 500 g mel. 100 g havregryn
Dejen hældes i en bradepande (30 gange 40 cm stor) beklædt med bagepapir og fordeles ud med en dejskraber. Stilles i køleskabet i 30 min og derefter klar til servering
Smør til at stege æbleskiverne i. Tilbehør. Når de er vendt den halve omgang, giver et hul i æbleskiven plads til at man lige kan sprøjte lidt mere dej ind i æbleskiven, før den vendes helt rundt
Pynt med kokos (eller kageglimmer til mere festlige lejligheder). Hæld den kondenserede mælk i en skål og tilsæt kokos lidt efter lidt – til du får den rette bounty-konsistens
Vi spiller mest for at hygge og have det sjovt, meeen vinde vil vi altså gerne (det udløser jo ligesom håneretten og retten til at danse total overskudsagtigt hen over køkkengulvet) – og jo, det gør vi
Smør til at stege æbleskiverne i. Tilbehør. Når de er vendt den halve omgang, giver et hul i æbleskiven plads til at man lige kan sprøjte lidt mere dej ind i æbleskiven, før den vendes helt rundt
Tilsæt hvedemel og majsmel. Lad dejen hæve til dobbelt størrelse. 100 g majsmel. Er en sjov og sund ting at servere til børnefødselsdagen 600 g hvedemel. 100 g majsmel
Rør resten af melen i lidt efter lidt til en smidig dej. 150 g durummel (gør pizzaen ekstra sprød og dejen mere smidig at arbejde med). 100 g grahamsmel. 250-350 g hvedemel (hvis man ikke har grahamsmel eller durum kan man bare erstatte det hele med hvedemel). 1 spsk olivenolie til skålen. Varm ovnen op til 250 grader og lad pladen blive i ovnen så den bliver varm. 100 g
(. (. (. (. (. (. (. J. e. g. r. n. t. o. p. h. j. m. v. d. f. a. 2. u. s. i. S. ,. å. æ. l. b. k. z. D. ). -. y. B. 1. 0. %. I. ø. O. A. V. /. M. G. L. H. 5. P. N. c. 8. 3. ½. C. T. Æ. R
Ekstra kogende vand til hævningen. Ekstra olie til indsmøring af skål. Sigt alle de tørre ingredienser ned i en stor skål (120 g rugmel, 250 g fuldkornsmel og 300 g hvedemel. Sæt dejen til hævning i 25 minutter ved stue temperatur. 100 g gulerødder. 100 g havregryn. 1 æg til pensling
Så snart jeg kom fra kontoret kastede jeg mig over at kreere lidt lækkert til manden og jeg i aften. Jeg tager altid et par latex-handsker (dem så de også bruger hos lægen) på når jeg triller kuglerne og det samme når de når de skal have chokoladen på – der dypper jeg en kugle i chokolade og tager den op og triller kuglen i rundt i hånden, sådan at der ikke kommer for meget chokolade på, men det er også lettere at få fordelt chokoladen
ringer og spørger om de må komme til kaffe senere på dagen. Man har hamrende travlt indtil da, man vil også gerne lige nå at rydde op og fjerne det værste støv rundt omkring og man vil jo stadig gerne servere en lille kage til kaffen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.