50 g
margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt
8 dl
hvedemel
1 tsk
salt
3 spsk
sukker
1 æg,
sammenpisket - til at pensle med.Sådan gør du
12 boller
og sæt dem på en bageplade med bagepapir.Stil bollerne til hævning under et fugtig viskestykke og tænd ovnen på 225 grader. Efter 25 minutter (eller et brusebad) pensles bollerne med sammenpisket æg og sættes i ovnen på midterste rille.Bag dem i ca. 12 minutter.KCAL
Det spiser vi tit her hos os og vi laver altid en stor portion kødboller, så der er til fryseren. Vi havde besøg af Tinas kusine og hendes livret er tilfældigvis boller i karry
Form dejen til boller, og sæt dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Bedst som jeg sidder og brygger på den nye blog, og uden omtanke (for helt ærligt, hvem bruger min gamle skodblogtilnoget som helst
T. i. l. y. k. e. m. d. f. ø. s. a. g. n. ,. L. b. t. h. ). I. r. C. o. V. v. u. p. j. æ. å. D. G. S. '. O. c. N. M. J. (. 1. 0. -. 2. 5. 3. ½. 4. +. R. P. K. 6. F. B. H. 7. E. 8. ) l
Efter jeg er flyttet, har jeg nemlig ikke en røremaskine ved hånden længere (det står højt på ønskelisten), og da jeg gerne ville bikse en hurtig koldhævet dej sammen sidste weekend, blev denne opskrift til – super nemme og æltefrie
De bliver ikke ligeså faste og fine som almindelige boller, da dejen er ret smattet. Blend havregryn til mel og bland med quiona, æg, salt, Fiberhusk og skyr
Jeg kan godt lide at få nogettil min kop aften-the i hverdagene. Derfor får I i dag opskriften, så I kan være klar til at imødekommende den lille lækkersult også
Start med at lave kanelsnegledejen ved at lune mælk til lillefingervarme og røre gæren ud heri. Rul dejen ud på et meldrysset bord til en rektangel på et par mm
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.