Grunddej til boller, kanelsnegle, skagenslappere og noget ala tebirkes
Opskrifter fra familien Dam Pedersen
Opskrifter fra familien Dam Pedersen
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 12 stk
  • 6 spsk, anslået vand
  • 1 pakke gær, frisk
  • 3 dl skummetmælk, økologisk
  • 50 g margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt
  • 8 dl hvedemel
  • 1 tsk salt
  • 3 spsk sukker
  • 1 æg, sammenpisket - til at pensle med.Sådan gør du
  • 12 boller og sæt dem på en bageplade med bagepapir.Stil bollerne til hævning under et fugtig viskestykke og tænd ovnen på 225 grader. Efter 25 minutter (eller et brusebad) pensles bollerne med sammenpisket æg og sættes i ovnen på midterste rille.Bag dem i ca. 12 minutter.KCAL
  • 8 stk
  • 1 spsk kanel
  • 2 spsk sukker

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.