Og det er vist ikke første gang, at jeg skriver det på bloggen… Det er nok en af mine (mange) livretter, fordi de bare kan laves i så mange forskellige versioner og kan fyldes med præcis det, som køleskabet skulle byde på
- en sund og fiberrig ven til madpakkenFor efter mange morgener med flydende føde grundet varmen, så fik jeg pludselig en ustyrlig lyst, tila t bage et godt brød til madpakker og frokost
Det her er muligvis de bedste pølsehorn, jeg har bagt (og smagt), og så er de heldigvis lavet med gode sager og er perfekte til madpakken eller en hurtig frokost/snack på farten
Til denne brunch serverede jeg ogsågrove havreboller, amerikanske pandekager, små skyrskåle m. Kom nu også æggeblandingen i og ælt det sammen med hænderne
Smuldr det bløde smør sammen med de tørre ingredienser og tilsæt til sidst et æg. Bland mel, sukker, vaniljesukker, bagepulver og salt sammen i en skål
Oveni denne redelighed, havde jeg faktisk også glemt hvad de var tiltænkt til på hans første fødselsdag, så der kunne de jo lige så godt ryge sammen med mørk chokolade i en omgang scones
På den måde får den den velkendte og runde "scones-form", som de fleste forbinder medscones. høj) og placer den så på en bageplade beklædt med bagepapir
Normalt laver jeg min yndlings med kylling og spinat men idag skulle vi prøve lidt nyt. Jeg mente jeg engang havde set en opsktift, hvor broccoli, bacon, mandler og parmesan indgik
Denne gang har jeg fokuseret på at lave noget der kan komme med i madpakken – Det blev til noglegrove sandwichbrød, der næsten kun består af kerner og frø
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.