) Så på trods af regn, kan man ty til solsikkekerner for at bringe lidt sommer frem. Selvom det måske er uden for sæson er disse hveder bestemt værd at prøve
Når jeg spiser ofte, hjælper det mig med, at mindske min "sukker-craving". Denne portion skal bruges som en Værtindegave og resten skal min svigermor have, da hun er glad for disse, og hun kan om alle tåle, at få lidt ekstra på sidebenene
Det gør den dejlig grov og knasende og ikke mindst en del sundere end smør-versionen. Denne gang har jeg fyldt min tærte med masser af spinat, en rest fintsnittet spidskål og en hytteost-æggemasse krydret med masser af citronskal og et lille twist af chiliflager, og så er den toppet med pinjekerner, der bliver ristede og sprøde i ovnen
- en sund og fiberrig ven til madpakkenFor efter mange morgener med flydende føde grundet varmen, så fik jeg pludselig en ustyrlig lyst, tila t bage et godt brød til madpakker og frokost
I pølsehornsdejen har jeg tilføjet fuldkornsmel, en smule havregryn, groftrevne gulerødder og solsikkekerner, der tilsammen giver dem en lidtgulerodsbrud-agtig fornemmelse
En ferie der blandt andet er blevet brugt til at fylde fryseren en smule med rester og ting til madpakken, til når hverdagen igen kommer til at gå lidt for hurtigt og tiden ligeså
Tilsæt hvedemel lidt efter lidt til du ikke kan røre mere. Dejen skal være lidt klistret. 8-10 pølser skåret i halve (vi brugte kyllingepølser). Dejen deles i 3-4 mindre klumper. Bages i 10-12 minutter Små pølsehorn – perfekt til madpakken. 8-10 pølser skåret i halve (vi brugte kyllingepølser)
Jeg lavede, udover brødene, også en spinatpesto og lidt andet fyld. Denne gang har jeg fokuseret på at lave noget der kan komme med i madpakken – Det blev til nogle grove sandwichbrød, der næsten kun består af kerner og frø
Idag skulle det være og jeg har valgt at lave en portion dej til grove boller. Grove boller i dampovn, 9 stk. 5-6 dl hvedemel. Dejen er lidt fugtig og formes med 2 spiseskeer, som kommes på en bageplade med bagepapir. De grove boller bages med 25% damp ved 225 grader i ca. 5-6 dl hvedemel
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.