Jeg spiser cirka hver 3 time, og dermed er jeg stor forbruger af mellemmåltider. Når jeg spiser ofte, hjælper det mig med, at mindske min "sukker-craving"
Jeg er kæmpe fan af tærter. Og det er vist ikke første gang, at jeg skriver det på bloggen… Det er nok en af mine (mange) livretter, fordi de bare kan laves i så mange forskellige versioner og kan fyldes med præcis det, som køleskabet skulle byde på
Det blev til en portion af disse grove speltbasser, som er fundet via. - en sund og fiberrig ven til madpakkenFor efter mange morgener med flydende føde grundet varmen, så fik jeg pludselig en ustyrlig lyst, tila t bage et godt brød til madpakker og frokost
Det her er muligvis de bedste pølsehorn, jeg har bagt (og smagt), og så er de heldigvis lavet med gode sager og er perfekte til madpakken eller en hurtig frokost/snack på farten
Små pølsehorn – perfekt til madpakken. Kom en pølse på hver trekant og rul til pølsehorn. Lad hornene efterhæve i 30 min. Bages i 10-12 minutter Små pølsehorn – perfekt til madpakken
I dag har jeg bagt nutella horn. Nå men denne gang har jeg altså fyldt nutella i lækre horn. Lavede faktisk også nogle horn med både marcipan og nutella i
Grove pestosnegle med ost og soltørrede tomater (18-20 snegle). Da min veninde var på besøg for en uges tid siden, ville vi lave noget nemt og lækkert til aftensmad, som kunne spises med en masse gnavegrønt til
Jeg har sagt det før, og jeg siger det gerne igen. Jeg ELSKER tærter. Det er perfekt tøm køleskabet mad, der kan varieres i tusinder, og jeg er sikker på, at jeg kommer til at lave rigtig mange, når jeg flytter hjemmefra om ikke så længe
De her brunch muffins er bare super lækre. Brunch muffins 6 stk. 8-9 brunch pølser. 8-9 brunch pølser. De er ligesom dem jeg tidligere har lavet bare med pølser denne gang
Denne gang har jeg fokuseret på at lave noget der kan komme med i madpakken – Det blev til nogle grove sandwichbrød, der næsten kun består af kerner og frø
Jeg tog udgangspunkt i min favoritopskrift på pølsehorn, men jeg lavede den lidt om. (Jeg lavede en dobbelt portion, og brugte opskriften både til pølsehorn og pizzasnegle
Idag skulle det være og jeg har valgt at lave en portion dej til grove boller. Grove boller i dampovn, 9 stk. De grove boller bages med 25% damp ved 225 grader i ca
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.