Vi spiste de nybagte bollermed sukker på, ost,spegepølse eller pålægschokolade. Bollerog brød er færdigt, hvis det lyder hult, når du banker det under bunden
Noget i ovnen hos Bagenørden | Bagenørdens univers
Jeg er vild med oliven, men jeg ville gerne prøve at lave noget andet end (den lækre) men mere åbenlyse tapenade og kom derfor på ideen om at vende dem i noglegroveog super nemme, æltefri og koldhævede boller sammen med oregano og soltørrede tomater
Det er ikke nemt, når det bare er en kedelig mandag med endnu mere kedeligt vejr. Jeg kan dog, som altid, få tiden til at gå ved at kigge rundt på forskellige madsblogsog finde inspiration
K. o. l. d. h. æ. v. e. m. r. g. n. b. s. a. p. å. 1. 5. i. u. t. M. ø. w. k. f. -. ,. J. y. j. B. S. L. T. O. 3. 0. (. 8. ). D. /. 4. 2. ½. 7. H. G. P. N. c. #. I
Pensel derefter bollernemed mælk eller et sammenrørt æg og drys dem med havregryn. Hjemmebagt brød ogboller smager altså bare meget lækrere end det man køber, og så ved man også hvad de indeholder når man sætter tænderne i dem
I forhold til bollernemed ruggryn, så minder denne opskrift om den, men jeg har skiftet ruggrynene ud med kerner og justeret lidt på forholdet mellem vand og mel
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.