Og så har de en lækker smag sammen med en lækker sprød skårpe. Koldthævet grovboller. Tilsæt derefter rapsolie, sukker, salt, hvedemelet med fuldkorn, rugmel og groft rugmel
Klik her og få vores nye e-kogebog med de lækreste opskrifter på boller - helt gratis. Jeg lavede dejen i en røremaskine, men den kan også æltes med håndkraft
Koldhævede grovboller med Ølandshvede og maltmel. En koldhævet dej er smart, når man lever på et studiebudget, da der skal bruges mindre af hver ingrediens, og derfor er det muligt at spare penge eller at lave dobbelt så meget
Ved servering pynt med de honningristede havregryn, et bærog evt. jordbær eller hindbærDrys. En skotsk dessert også kaldet Cranachan eller "flødeskums havregrød"
Hak nødderog chokolade groft. Rør smør og sukker godt og rør farin og æg i. I en anden skål blandes mel og havregryn med vanilje, natron, chokolade ognødder
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.