Jordskokkesuppe med kammuslinger, ristede svampe, æbler og chorizo. Selvom kalenderen siger at det er forår, synes jeg nu stadig vejret siger at en dejlig jordskokkesuppe er på sin plads
Jeg har for nogle uger siden set et billede, af et lækkert okse farsbrød med ost og bacon. Derfor, måtte jeg på jagt på nettet, og finde en opskrift der kunne minde om det lækre farsbrød med en kerne af ost
Mulighederne er mange, og tilmed uendelige hvis du altså er til syltede rødløg. Opbevar de syltede rødløg på køl, hvor de holder sig friske og spiselige i ca
) 300 g brun farin2 dl smagsneutral olie4 æg300 g mel1 tsk vaniljesukker2 tsk bagepulver½ toppet tsk salt1 tsk natron2½ tsk kanel450 g groft revne gulerødder2 dl rosiner (hvis du, lige som jeg, er meget glad for rosiner
Jeg tror at tricket bag et rigtig godt farsbrød ligger i at forme den rigtig. Man skal lave et fuldstændig glat farsbrød uden huller, fordi så bliver safterne inde, og så skal den være formet som om den er trykket ud af en aflang tupperware boks
Det er nemt at lave syltede rødløg, og de smager så pragtfuldt. De kan holde sig i evigheder i køleskabet, så ligger der et par rødløg i grøntsagskurven du ikke kan få brugt, så er det oplagt at sylte dem
Senest opdateret 14/02/16. Selvom det er en ganske almindelig svampet banankage – så er man næsten nød til at gøre ekstra ved den – når det nu har været “Valentins weekend”
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.